JÚNIUS 7 – JÚLIUS 7.

A Dunakanyar legnagyobb ingyenes fesztiválja

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kereskedők jelentkezését várjuk!

programfüzet

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

A FESZTIVÁLRÓL

Az ingyenesen látogatható IV. IpolyFeszt idén június 7-től július 7-ig 4 hétvégén át  kerül megrendezésre. A Börzsöny és vidéke, az Ipoly-völgye természeti kincseinek, a 9 település – Szob, Ipolydamásd, Kemence, Márianosztra, Vámosmikola, Nagybörzsöny, Ipolyvisk és Ipolyság –  kulturális értékeinek, az épített örökség, az itt élő mesteremberek alkotásainak bemutatása mellett a fesztivál egyik legfontosabb célja, hogy a nagyközönség figyelmét ráirányítsa e csodálatos régió fel nem fedezett gazdagságára, a táj szépségére, az Ipoly két oldalán élők összetartozására.

A június 7 – július 7. között negyedik alkalommal megrendezésre kerülő IpolyFeszt száznál is több ingyenes programmal várja a rendezvényre érkezőket. Legendás előadók műsora, családi programok, templomi hangversenyek, igényes gyermekműsorok, képzőművészeti kiállítások vízi és természetjáró túrák garantálják a rendezvény színvonalát. A programokat gasztronómiai és kézműves termékek változatos és bőséges kínálata teszi teljessé.

A rendezvény egy összművészeti fesztivál műfaji sokszínűséggel, ahol minden korosztály tartalmas kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget talál. A szervezők külön figyelmet fordítottak arra, hogy minden településen naponta egyházi komolyzenei koncert is legyen, így ötvöződjön a szakrális kultúra a világi kultúrával.

Emlékek, életképek a fesztiválról

Kapcsolat

HELYSZÍNEK

Szob, Ipolydamásd, Márianosztra, Kemence, Nagybörzsöny, Ipolyvisk és Ipolyság

IDŐPONT

2024. június 7 – július 7.

INFORMÁCIÓ

info@ipolyfeszt.hu

IMPrESSZUM

Fővédnök

Rétvári Bence
országgyűlési képviselő

rendezvény szervezője

Dunakanyari Védegylet Alapítvány
2627 Zebegény, Jánoshegy u. 12.

A IV. IpolyFeszt díjtalanul látogatható.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Menekülési útvonal | Archív 2021

© 2024 Ipolyfeszt | Minden jog fenntartva.